Treilerstraat 14, 1826CA Alkmaar | 06 - 51 79 6169; KvK nummer 77490355

Coaching proces

Het kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierna bepalen we samen of we verder met elkaar willen. Dit gesprek duurt meestal 45 minuten tot 1 uur.

Als we met elkaar in zee gaan dan is het basis tarief voor persoonlijke coaching en consultancy 89,- per consult (excl. btw). Hierin zit de voorbereiding, uitwerking en opdrachten die we samen doorleven.

We sluiten een volledige sessie altijd netjes af met een afrondend gesprek, dat is ook gratis. Een volledige sessie duurt gemiddeld tussen de 3 en 10 keer (excl. het kennismakingsgesprek en afronding). Dit is afhankelijk van het probleem en de mate van wendbaarheid van de coachee. Samen bespreken we per consult hoe het gaat en welke stappen we denken nog te moeten zetten om te komen tot resultaat.

Ik ben flexibel en bereid te reizen of het gesprek op locatie te doen. Echter ik moet dan wel onkosten in rekening brengen.  

Gereduceerd tarief

Ik heb wil graag mensen helpen. Om deze reden heb ik ook een gereduceerd tarief voor studenten, afgestudeerden, en langdurig werkzoekenden. Deze mensen hebben vaak niet het geld maar kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. In mijn praktijk heb ik vaak mensen die worstelen met het kosten aspect, maar wel graag wat advies zouden willen hebben. Mocht je in 1 van deze categorien vallen dan betaal je slechts: 59,95 per consult (incl btw).