Treilerstraat 14, 1826CA Alkmaar | 06 - 51 79 6169; KvK nummer 77490355

Richardo: "Martijn’s coaching has been instrumental in my path to self-knowledge. He helped me tap into my underlying needs and envision more clearly the future I want for myself. It was empowering to make an actionable plan of the different aspects that need to change to accomplish my goals. Martijn made insightful questions that allowed me to see the unconscious decisions I might be making by holding certain beliefs and attitudes in my daily life. I experienced Martijn as empathic and pragmatic; an attentive listener and a straightforward communicator.  He draws on his rich personal and professional experience and, depending on the client’s need, he is able to employ different tools and exercises to achieve particular insights. Although I approached him for career coaching, I ended up discovering the aspects of my personal life that might be getting on my way to flourishing. We had 5 sessions and I can say I experienced growth in every session. I would recommend him to anyone interested in working on themselves seriously, and on moving from hopeless to empowerment and action." (oktober 2024, interne review)

Jeffrey Buizert: "Tijdens leuke en gezellige sessies heeft Martijn mij geholpen met zelfinzicht en acceptatie. Hij heeft me verschillende tools aangereikt om mij bewust te worden van mijn gedachten/gedrag in specifieke situaties, waardoor ik de mogelijkheid heb om hier anders mee om te gaan." (september 2023, google review, 5 sterren)

Amber Bakker: "Martijn heeft mij prima geholpen bij mijn coachvraag. Door goed luisteren en doorvragen icm een aantal mooie opdrachten is er weer ruimte in mijn systeem gekomen om verder te ontwikkelen." (december 2022, google review, 4 sterren)

Kelly: "Martijn is een hele fijne coach. Door een spiegel voor te houden (op een prettige manier), het stellen van de juiste vragen en mij af en toe uit mijn comfort-zone te halen tijdens onze sessies ben ik betere versie van mijzelf geworden. Martijn is nuchter (wat ik heel belangrijk vond) en gepassioneerd als coach. Ik voelde mij heel snel op mijn gemak bij hem. Door dat ik mijzelf nu beter ken en hij mij heeft geholpen met het geven van handvaten maak ik nog dagelijks gebruik van de inzichten en handvaten die ik tijdens de sessies heb op gedaan. (maart 2022, persoonlijke review)

Fenna van der Kruit: "Martijn is een heel betrokken coach wie de juiste vragen weet te stellen en daarmee jouw waarheid naar boven haalt. Op een rustige en luchtige manier weet hij je een spiegel voor te houden. Hierdoor leer je jezelf beter te begrijpen en krijg je inzicht in jouw valkuilen én krachten. Ondanks dat je de diepte in gaat, is er altijd plek voor humor en vragen. Zeker met Martijn aan de slag gaan als je behoefte hebt aan het onderzoeken van jouw krachten, waardes en werk waarin jij kan floreren. (september 2021, google review, 5 sterren)

Joyce Jaspers: "Super bedankt voor de leerzame en leuke dag. Wij hebben als salesteam een goede en erg succesvolle training gekregen, wij gaan ermee aan de slag!" (juni 2021, google review, 5 sterren)

Stijn Huijbers: "Bedankt voor de training voor het sales team Martijn. Zowel persoonlijk als inhoudelijk leuk en leerzaam!" (juni 2021, google review, 5 sterren)

Sharda Nidhansing: "Martijn heeft mij zeer goed geholpen om inzicht te krijgen. Inzicht in mijn eigen gedrag, waar het vandaan komt, maar ook wat het met een ander doet. Hij luistert heel goed en is zeer bekwaam om tot de kern te komen.
Mocht je nog twijfelen dan zou ik zeggen: gewoon doen, het zal je zeker verder helpen!" (maart 2021, google review, 5 sterren)

Joris van den Tillaart: "Martijn is een fijne, warme coach met een hands-on aanpak. Martijn luistert goed naar je verhaal en durft daarop de juiste, kritische vragen te stellen. In het eerste jaar van mijn loopbaan heeft dit mij geholpen, om te begrijpen wat voor mij belangrijk is in mijn werk en baan. De opdrachten en technieken die hij met mij heeft gedeeld hebben mij handvatten gegeven om mijn probleem aan te pakken. Martijn vindt het belangrijk om een band op te bouwen en die heb ik als prettig ervaren. Dank voor alle hulp!" (december 2020, LinkedIn)

Chantal van den Brink: "Martijn is een fijne, empathische coach met een no-nonsense aanpak. Ik kreeg hem door een collega aangeraden nadat ik tot het besef was gekomen dat ik vastliep op werk, en samen hebben we mij weer 'uit de knoop kunnen halen'. Martijn weet de juiste vragen te stellen om je aan te zetten tot denken en uiteindelijk ook doen. Hij is niet bang om daarbij ook ervaringen uit zijn eigen (professionele) leven te delen. Zijn doortastendheid en doelgerichtheid hebben mij in korte tijd weer op het juiste pad kunnen brengen en zijn humor maakte onze sessies erg prettig. Dank daarvoor!" (oktober 2020, LinkedIn)

Judith Schreiber: "Martijn is een deskundige coach met humor. Hij hielp me door inzicht te geven in patronen die mij in de weg stonden in het vinden van een baan. Hij geeft je daarbij de tools en zelfvertrouwen om deze patronen te kunnen veranderen. Tijdens het hele proces heeft hij me op me gemak laat voelen. Daarom zou ik Martijn aan iedereen aanbevelen. " (juni 2019, LinkedIn)

Eline Beurskens: "Martijn weet als coach goed overbeeld te houden en gelijktijdig in te spelen op huidige situaties. Zijn kritische vraagstelling maakt dat je je focus richt op de kern, en geeft daarbij praktische handvatten die makkelijk en goed toepasbaar zijn. Zijn vragen zijn gevat, en blijven nog lang hangen. Door bewustwording en door situaties anders te benaderen heeft Martijn mij laten zien hoe ik meer ruimte voor mezelf kan creëren. Geeft inzicht en vertrouwen. Wat een uurtje op z’n tijd zoal niet kan doen!" (mei 2019, LinkedIn)

Ruurd Schoonheim: "Ik kende Martijn voorheen “alleen als delivery manager” bij een van nederlands grootbanken. Als coach heeft hij me zeer verrast. Met deskundigheid en vooral een doelgerichte en inspirerende aanpak heeft hij me actief doen nadenken over mijn coachingsvraag. Het resultaat is nu een regelmatig terugkerende herinnering aan de oefeningen waarmee vastgeroeste patronen losgeweekt kunnen worden; ik ben er erg blij mee! De aanpak is persoonlijk en gestructureerd. Martijn is helder in de methode (uitleg), maar zeker niet directief in de invulling. Erg inspirerend. Doen dus! " (maart 2019, LinkedIn)

Lisa Hoving: "Martijn is een nuchtere en praktische coach. Door zijn eerlijke en directe manier van coachen kwamen we snel tot de kern. We hebben gewerkt aan het geven en ontvangen van feedback. Door de praktische tips & tricks kon ik snel aan de slag. Door deze tips in de praktijk te brengen heb ik geleerd dat feedback niet zo eng is als ik dacht, en durf ik dit nu op een goede manier te doen. Ben je op zoek naar een coach die helder communiceert, en die niet bang is om zijn visie te delen? Dan zou ik zeker een gesprek aan gaan met Martijn." (februari 2019, LinkedIn)

Feedback

E-mailadres
Feedback
Jouw feedback