Treilerstraat 14, 1826CA Alkmaar | 06 - 51 79 6169; KvK nummer 77490355

Managementadvies

Keuzes maken doen we elke dag, maar voor de manager hangt er vaak veel vanaf. Soms is het zelfs essentieel voor het voortbestaan van het bedrijf. Dan is het niet vreemd dat u soms wat hulp kan gebruiken, in de vorm van coaching, ondersteuning, klankbord of advies.

Ik kan door mijn jarenlange ervaring in de consultancy u voorzien van het beste bedrijfsadvies. Voor persoonlijke ondersteuning van besluitvorming, teamvorming, reorganisaties, en bedrijfsadvies bent u bij mij aan het juiste adres.

Project Management, Agile en Scrum kent voor mij geen geheimen. Ik ben een gecertificeerd Project Manager Professional met een Scrum Certificering en daarnaast de nodige jaren praktijk ervaring om u te helpen binnen u bedrijf.

Ik heb succesvol bedrijven geholpen in hun bedrijfsvoering, implementaties van IT systemen, herontwerp van bedrijfsprocessen en aansturing van HP (high performance) teams. Geen probleem is mij te groot.

management advies

Uw bedrijf is het meest belangrijke wat er is. U bent hiervoor dagelijks hard aan het werk. Maar soms leidt al dat harde werk niet tot (voldoende) resultaten. Hoe komt dat? Wat gaat er fout? Waar ligt de oorzaak?

Een onafhankelijk adviseur ziet vaak snel wat er aan de hand is.

Ik help u graag met de groei van uw bedrijf, beter inzet van personeel, ontwikkeling van het personeel en inzicht in de problemen.